Nyheder

26 kopimaskiner til Stiholt

5.07.2017

Officepilot har vundet et større udbud på 26 kopimaskiner hos Automobilfirmaet Im. Stiholt A/S. 

Læs mere under referencer.

 

Ny Canon imagePRESS C850-serie tilbyder omfattende applikationsmuligheder og inspirerer virksomheder til at tænke på nye måder

23.09.2016

Canon Europe, verdensførende inden for imaging-løsninger, tilføjer i dag to nye digitale farveproduktionsprintere til virksomhedens eksklusive imagePRESS-serie: C850 og C750. imagePRESS C850-serien er et svar på kundernes efterspørgsel efter mere fleksible produktionsprintere, som leverer ensartet og høj printkvalitet, enestående ydeevne og gennemprøvet driftssikkerhed i en mindre, men robust enhed. Den nye serie vil inspirere kommercielle printvirksomheder og interne trykkerier til at udvide deres udbud af applikationer og være med til at realisere deres virksomheds vækstambitioner.

De nye produktionsprintere er perfekte til kunder med en typisk månedlig produktion på op til 170.000 A4-sider og har følgende innovative teknologier og tilbehør til at øge effektiviteten i produktionsprintmiljøer og til at levere helt færdigbehandlede applikationer:

  • Ensartet produktionshastighed på 85/75 sider/min. på medier op til 220 g/m2 og enestående ydeevne på applikationer med blandede medier op til 300 g/m2
  • Mulighed for automatisk dupleksbannerprint, hvilket åbner nye applikationsmuligheder
  • Nyt 190 lpi dot-screen pattern, for fantastisk grafisk kvalitet
  • Semi-automatisk papirregistrering, hvilket er med til at frigøre operatørtid
  • Ekstra finishingmuligheder, så man kan tilbyde nye, værdiskabende applikationer
  • Den nye PRISMAsync v 5.0 sikrer optimal performance i printrummet

Hans Dalmeijer, Product Marketing Manager Professionel Print, kommenterer: "Hos Canon ønsker vi at booste vores kunders tillid, så de kan imødegå fremtiden. Vi sætter os for at inspirere printserviceleverandører med en vision om deres kreative og kommercielle potentiale ved at levere de rette, innovative teknologier, som kan hjælpe dem med at realisere denne vision og med at transformere deres virksomhed. På blot to år har vi installeret flere end 3.000 imagePRESS C800/C700-enheder i EMEA og serien har hjulpet Canon til at blive nummer 1 på det danske marked i 2015, hvilket har hjulpet kunder med at opnå nye niveauer af produktivitet, kvalitet og fleksibilitet og bidraget til at skabe vækst. Med de nye imagePRESS-modeller har vi forbedret ydeevnen og applikationsmulighederne fuldstændigt, så endnu flere grafiske virksomheder og interne trykkerier kan udnytte deres kommercielle potentiale."

Læs pressemeddelelsen her

Canon skifter gear

22.11.2016

Canon har siden introduktionen i 2014 solgt mere end 100 enheder i Danmark af imagePRESS C600/700/800-serien. Nu kommer afløserne i form af imagePRESS C750/C850. Og her er tale om et gearskifte, hvor både hastigheden og kvaliteten er øget, og dertil kommer en helt ny feature.

Vi testede den største af dem – imagePRESS C850 – i Canons hovedkontor i København for at opleve den forbedrede hastighed og kvalitet.

Læs artiklen her

Deslers Grafiske Hus bliver Skandinaviens største Canon installation af grafisk produktionsudstyr

21.06.2016

Et stort tillykke til Deslers Grafiske Hus med valget af Canon som fremtidig partner på såvel ark og Wide format produktion.

En unik produktionsløsning bestående af Canons flagskib C10000 på arkprint, og forskellige storformatprintere blandt andet en Arizona 1280XT UV Produktionsprinter til håndtering af store formater, og et vælg af forskellige medier.

Derudover et Zund skærebord til beskæring af alverdens forskellige materialer, lige fra glas, træplader og et stort udvalg af andre materialer.

Endelig bliver hele løsningen automatiseret via Canons software til automatisering af produktion, og webbutik for Deslers Grafiske Hus’ kunder.

Vi kan ikke vente til August hvor hele løsningen bliver installeret.

Endnu engang et kæmpe tillykke til Deslers Grafiske Hus med Skandinaviens største Canon installation af grafisk produktionsudstyr.

Find os på:

furniturepilot

Officepilot Danmark

Tlf. 42 90 91 90
info@officepilot.dk

Officepilot - Viborg
Toldboden 3, 1 sal
8800 Viborg
Tlf. 51 80 99 20

Officepilot - Aalborg
Kjellerupgade 20D
9000 Aalborg
Tlf. 29 21 87 50