Sponsorater

Nyhedsbrev tilmelding

Hold dig opdateret

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev vil du altid være opdateret med de sidste nyheder og gode tilbud.

Printpilot

Kontorprintere

Med vores komplette udvalg af printere behøver du ikke længere bekymre dig om dine printbehov. Uanset om du har et hjemmekontor, eller du arbejder med skiftende arbejdstider, har medarbejdere, der arbejder hjemmefra, mobile medarbejdere, der deler skrivebord, eller medarbejdere der rejser meget, kan de stadig arbejde sammen, som hvis de befandt sig i det samme rum.


Produktionsprintere

Canon tilbyder en komplet serie af produktionsprintere og software til inhouse- og professionelle trykkerier. Med vores print- og softwareløsninger kan du udføre opgaverne hurtigere og tilbyde dine kunder den kvalitet, de efterspørger.


Printere til storformat

Til den hastigt udviklende verden af foto- og Fine Art-print byder vores udvalg af specialiserede storformat-fotoprintere på alt, hvad man behøver til produktion af fremragende print og morgendagens gallerifremvisninger.


Åbent hus

Vi har rigtig meget at fejre og vise frem hos Officepilot og derfor inviteres du til ÅBENT HUS, d. 30/11 og 1/12 klokken 9.30 - 16.00, ved Toldboden 3, Viborg.

 

Tilmed dig her:

 

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 


Klik her for at læse mere

Furniturepilot

Kontormøbler

Furniturepilot leverer eksklusive og klassiske kontormøbler i moderne dansk design med fokus på miljø og ergonomi til konkurrencedygtige priser. Møblerne er karakteriseret ved et et flot, tidløst design,

der passer ind i alle sammenhænge.

Holdbarhed er i top - møblerne er produceret i materialer af højeste kvalitet.

 

 


Indretning

Kvalitetsmøbler fortjener flotte omgivelser og et inspirerende indeklima. Furniturepilot sikrer dig den bedste udnyttelse af din plads og dine møbler med rådgivning og hjælp til indretningen.

 

Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/evpJcuZzWEY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Itpilot

IT-piloter med fokus på DIN forretning

itpilot er et full-service IT- og webbureau med alle kompetencer samlet under ét tag - udvikling, drift, hosting og support. itpilot dækker alle faser i professionelle IT- og webprojekter fra den indledende behovsafdækning til drift og markedsføring af den færdige løsning.

itpilot har base i Viborg og tilbyder en lang række hostede med afsæt i eget top-sikrede hostingcenter: webhoteller, mailhoteller, online backup og SMS-gateway.

itpilot har leveret professionelle IT- og webløsninger til kunder over hele landet siden 2004 og er kendetegnet ved et højt serviceniveau og en kompromisløs tilgang til altid at levere værdiskabende løsninger af høj kvalitet.

Webløsninger
 • Hjemmesider
 • Webshops
 • Apps (Android, iOS, Windows)
 • Integrationer til eksterne systemer

 

IT-drift/support
 • Professionel support
 • Hosting og drift
 • IT-sikkerhed
 • Netværksopsætning
 • ZuperCloud filserver

 

Online Markedsføring
 • Sociale medier - Facebook, LinkedIn etc.
 • Nyhedsbreve
 • Søgemaskineoptimering (SEO)
 • Google AdWords og Analytics

 

Kommunikation/identitet
 • Profil og visuel identitet
 • Grafisk design
 • Produktion af tryksager, skulte etc.
 • Sparring, planlægning og projektstyring

 

www.itpilot.dk

Indretningimg imgimgimgKvalitetsmøbler fortjener flotte omgivelser og et inspirerende indeklima.

Vi arbejder sammen med arkitekter med mange års erfaring i indretning af kontormiljøer og erhvervslokaler og sikrer dig den bedste udnyttelse af plads, ressourcer og budget.

Vores fokus er på ergonomi, funktionalitet og holdbarhed - i et stilrent dansk design. Vores mål er at fremme motivation og arbejdsglæde gennem vores kontormøbler og indretning.

Vi brænder for at finde den perfekte kontorløsning til din virksomhed. Vi leverer et stort udvalg af møbler til ethvert behov - og er din professionelle vejleder og sparringspartner gennem hele forløbet.

Referencer

I forbindelse med anskaffelse af 26 nye kopimaskiner, lavede vi et udbud, hvor vi inviterede 7 forskellige kopimaskineleverandører med forskellige produkter til præsentation af produkter, løsningsmodel og priser. Heriblandt var Officepilot. 3 leverandører blev valgt ud til en runde 2, som blandt andet indeholdt en fysisk fremvisning af de tilbudte produkter. Efter fremvisning stod det klart, at Canon efter vores overbevisning havde det bedste produkt set i forhold til prisen, hvorefter vi indgik en aftale med Officepilot. Officepilot har igennem hele anskaffelsesprocessen givet en god og professionel rådgivning og sparring i forbindelse med valg af produkter og vi ser nu frem til det fremtidige samarbejde.

 Michael Gadekær – økonomidirektør - Automobilfirmaet Im. Stiholt A/S”

 
 
 
 
 

Kontorprintere:

Da vi valgte at det var tid til at kigge efter ny printløsning til alle vores kontorer, placeret i forskellige lande, kom vi meget hurtigt i kontakt med Officepilot. De bidrog med ideer til valget af maskiner, samt dokumenthåndtering som vi slet ikke selv havde overvejet, f.eks. en printerkø, hvor brugeren selv vælger hvor de vil have jobbet printet ud ved at lægge deres chip på printeren. Dette er løst med Canon UniFlow. Vi er meget glade for den professionelle og inspirerende måde Officepilot har hjulpet os hele vejen gennem projektet.

IT Manager Michael Hust, UNI-TANKERS

www.unitankers.com

Kontorprintere:

I forbindelse med at vi flyttede til nye lokaler i Toldboden, Viborg, fik vi kontakt med Officepilot. Officepilot kom med forslag til en printer i en størrelse, der passede et mindre firma som vores. Det var rart, at der ikke blev forsøgt solgt en større og dyrere printer, som vi ikke havde behov for. Vi kan anbefale at kontakte Officepilot, hvis I har behov for rådgivning om og køb af en printer.

Advokat Dorte Guldbrøn

www.guldbroen.dk

Kontorprintere:

Vi har i forbindelse med optimering af vores printløsning, benyttet Officepilot som rådgiver og sparringspartner. Ud af denne proces er vokset en helt ny printløsning, med bedre udstyr og bedre økonomi. Jeg kan varmt anbefale Officepilot som seriøs og professionel rådgiver og samarbejdspartner.

IT Chef / IT Manager Morten Lind Jakobsen

www.hydratech-industries.com

Kontorprintere:

I forbindelse med at vi skulle udskifte vores printer tog vi kontakt til Officepilot.

Under hele forløbet har vi haft oplevelsen af at være i gode og trygge hænder – lige fra første møde, hvor vi skulle beslutte hvilke printere vi skulle have og indtil printerne stod færdig installeret på vores adresse.

Officepilot tog sig af alt fra rådgivning i forbindelse med valg af printere, kontakt til leverandører samt installering og opsætning af printerne på de enkelte brugere på kontoret. De personer vi har været i kontakt med under forløbet har alle været meget imødekommende, informative og hjælpsomme.

Indehaver Peter Berg-Mortensen

www.fredednielsen.dk

Produktionsprint:

Officepilot har gennem hele forløbet, ved køb af vores Canon C700, været en stor hjælp og inspirator for vores virksomhed. Har der været brug for at tage hånd om et problem, fra første præsentation af Canon C700 til den blevet installeret, har Officepilot bestemt været en leverandør som har reageret hurtigt og løst problemerne til vores fulde tilfredsstillelse.

Officepilot kan kun anbefales til alle som vil have en professionel behandling.

Direktør Christian Sønderby

www.abcprint.dk

Produktionsprint:

I forbindelse med udskiftning af produktionsprint-udstyr har vi fået en super sparring i forbindelse med behovsanalysen og selve implementeringen. Desuden har vi oplevet en særdeles professionel service med stor forståelse for vores daglige udfordringer.

Direktør Jan Bach

www.dipak.dk

Storformatprintere:

Vi har købt en plotter - IPF8400 hos Officepilot. Vi har fra start til levering oplevet en professionel tilgang med os som kunde i centrum. De tvivlsspørgsmål som altid opstår undervejs i en sådan proces er meget hurtigt blevet besvaret enten pr. telefon eller via mail. Vi er meget tilfredse med rådgivningen, produktet og ser frem til samarbejdet med Officepilot fremover.

Indehavere Peter Abildtrup og Susanne Lund

Find os på:

furniturepilot

Officepilot Danmark

Tlf. 42 90 91 90
info@officepilot.dk

Officepilot - Viborg
Toldboden 3, 1 sal
8800 Viborg
Tlf. 51 80 99 20

Officepilot - Aalborg
Kjellerupgade 20D
9000 Aalborg
Tlf. 29 21 87 50