Om os

Morten Aarup
Morten har været i branchen siden 1996 og har derfor et stort kendskab til produkternes mange muligheder i forhold til den enkelte kundes behov. Derudover har Morten indgående kendskab til finansielle samarbejdspartnere og mange års erfaring indenfor valg af finansieringsform, hvad enten der er tale om leasing, leje eller køb.

”Som medejer, adm. direktør og salgsdirektør har jeg været med til at opbygge flere virksomheder, hvilket har givet mig en specialistviden især på Print on Demand området samt indenfor multifunktionsprintere og tilhørende softwareløsninger.”


Morten B. Hansen
Morten har mange års erfaring fra branchen, han har bl.a arbejdet for en af branchens største producenter og tidligere opbygget flere forhandlere. Morten har en specialist viden inden for produktionsløsninger til den grafiske branche, samt software og printløsninger der effektivisere arbejdsflowet i en virksomhed.

"Vores vigtigste opgave er dialog og intenst arbejde for at finde den perfekte løsning til kunden. Vidensdeling, optimering, ærlighed og respekt er nøgleordene i vores måde at drive virksomhed på."


   

Kirstine Holm
Kirstine arbejder som projekt- og marketingkoordinator og har mange års erfaring i fra Canon Danmark A/S. Hun arbejder med produktudvikling, kampagner og har endvidere ansvaret hos Office Pilot for det visuelle udtryk samt de sociale medier.

"Det vigtigste for mig er at give vores kunder den allebedste service og det bedste helhedsindtryk af Office Pilot"

 

Find os på:

furniturepilot

Officepilot Danmark

Tlf. 42 90 91 90
info@officepilot.dk

Officepilot - Viborg
Toldboden 3, 1 sal
8800 Viborg
Tlf. 51 80 99 20

Officepilot - Aalborg
Kjellerupgade 20D
9000 Aalborg
Tlf. 29 21 87 50