KONTORMØBLER
I MODERNE DANSK DESIGN.

Furniturepilot er forhandler af Rumas kontormøbler og tilbyder en komplet løsning fra indretningsforslag til levering og montering. 

SKRIVEBORDE

Vi forhandler skriveborde i et stilrent design, der kan passe ind i ethvert kontor. Funktionaliteten er i top, og kvaliteten er eminent. Det moderne danske design giver uanede indretningsmuligheder.

KONTORSTOLE

Når det gælder kontorstole, går vi ikke på kompromis. Ergonomi, funktionalitet og kvalitet er helt i top – uanset prisklasse. God siddekomfort forbedrer arbejdsindsatsen og forebygger belastning af helbredet.

KONFERENCEMØBLER

Vores konferencemøbler løfter virksomhedens image – både indadtil og uddadtil. Glæd både gæster og medarbejdere med vores stilfulde og ergonomisk behagelige konferenceborde og -stole. Kvaliteten er i top, og designet er værd at vise frem. Vi leverer i mange forskellige standardmål – og kan også klare specialstørrelser.

LOUNGEMØBLER

Vi har et stort udvalg af loungemøbler, som også passer ind i din virksomhed. Møblerne er indbydende og afslappende og skaber et roligt og klassisk helhedsindtryk. Ergonomi og kvalitet er fremragende – og designet er flot og enkelt. Vores loungemøbler er af højeste standard.

KANTINEMØBLER

Vores kantinemøbler er kendetegner ved stor omhu og fokus på kvalitet, holdbarhed funktionalitet og design. Det er møbler, som holder til at blive brugt – og som er lette at vedligeholde. Vi leverer kantinemøbler i markedets stærkeste materialer, herunder linoleum, som udover at være 100% naturligt netop bidrager til fantastik akustik, et rent miljø og super komfort.