Referencer

Dipak A/S

I forbindelse med udskiftning af udstyr til produktion har vi fået en super sparring i forbindelse med behovsanalysen og selve implementeringen. Desuden har vi oplevet en særdeles professionel service med stor forståelse for vores daglige udfordringer.

Direktør Peter Aggerholm

www.dipak.dk

RABATtryk

Vi har købt en plotter - IPF8400 hos Officepilot. Vi har fra start til levering oplevet en professionel tilgang med os som kunde i centrum. De tvivlsspørgsmål som altid opstår undervejs i en sådan proces er meget hurtigt blevet besvaret enten pr. telefon eller via mail. Vi er meget tilfredse med rådgivningen, produktet og ser frem til samarbejdet med Officepilot fremover.

Indehavere Peter Abildtrup og Susanne Lund

#

HydratechIndustries

Vi har i forbindelse med optimering af vores printløsning benyttet Officepilot som rådgiver og sparringspartner. Ud af denne proces er vokset en helt ny printløsning, med bedre udstyr og forbedret økonomi. Jeg kan varmt anbefale Officepilot som seriøs professionel rådgiver og samarbejdspartner.

IT Chef / IT Manager Morten Lind Jakobsen

www.hydratech-industries.com

Frede D Nielsen

I forbindelse med at vi skulle udskifte vores printer tog vi kontakt til Officepilot.

Under hele forløbet har vi haft oplevelsen af at være i gode og trygge hænder – lige fra første møde, hvor vi skulle beslutte hvilke printere vi skulle have og indtil printerne stod færdig installeret på vores adresse.

Officepilot tog sig af alt fra rådgivning i forbindelse med valg af printere, kontakt til leverandører samt installering og opsætning af printerne hos de enkelte brugere på kontoret. De personer vi har været i kontakt med under forløbet har alle været meget imødekommende, informative og hjælpsomme.

Indehaver Peter Berg-Mortensen

www.fredednielsen.dk

ABC print

Officepilot har gennem hele forløbet ved køb af vores Canon C800, været en stor hjælp og inspirator for vores virksomhed. Har der været brug for at tage hånd om et problem, fra første præsentation af Canon C800 til den blev installeret har Officepilot bestemt været en leverandør, som har reageret hurtigt og løst problemerne til vores fulde tilfredsstillelse.

Officepilot kan kun anbefales til alle som vil have en professionel behandling.

Direktør Christian Sønderby

www.abcprint.dk

Peter Larsen Kaffe

Da vi havde problemer med vores printer forhørte vi os i vores netværk, der pegede på Officepilot. Meget hurtigt fik vi sammen lokaliseret vores behov og skitseret en løsning, der kunne implementeres med nogle få tilpasninger. Vi er yderst tilfredse med løsningen og giver vores klare anbefaling.

Grethe Falkesgaard Hansen / Perter Larsen Kaffe

www.peterlarsenkaffe.dk

2E Group

I vores samarbejde med Office Pilot oplever vi professionel service og rådgivning samt forståelse for vores daglige udfordringer. De reagerer altid hurtigt og håndtere og løser opgaverne til stor tilfredsstillelse.

Vi kan kun give de bedste anbefalinger til Office Pilot til alle som vil have en professionel rådgivning og den bedste service i forbindelse med køb af ny printer og nye printerløsninger.

Henriette Pedersen / Direktions assistent

 

2eboligprojektsalg.dk

Hydraulic Group

Hydraulic Group tæller godt 140 ansatte fordelt på 3 firmaer. Som Marktings- og IT-chef i koncernen har jeg to kasketter på, når der skal vælges printløsning. Ønsket om høj kvalitet på printet, men også kritiske briller, når det kommer til set up, der problemfrit kan implementereres og administreres.

Det kan være svært at danne sig det fulde overblik over markedets muligheder. Det er derfor altafgørende for os at have en rådgiver, der ærligt og uden de store armsving formår at dele tekniske viden, så vi kan få den mest optimale printløsning.  Når vores valg af printpartner er faldet på officepilot, så skyldes det primært, at de ikke bare er en leverandør. De er super professionelle sparringspartnere, der formår at udfordre og løfte os inden for de økonomiske rammer vi sætter.  

It & Marketingschef Jan Gudiksen

www.hydraulic-group.dk

Minimun A/S

Office Pilot er en troværdig samarbejdspartner, der gennem en tæt og konstruktiv dialog leverer den korrekte løsning.

Finn Nyholm Albertsen / CFO, partner

minimum.dk

Jysk Telemarketing

I forbindelse med nye arbejdsborde til vore Callcenter kontaktede vi Office Pilot.

Inden for få uger havde Officepilot fået fremstillet et helt nyt bord hos møbelproducenten RUMAS. Dette bord imødekom til fulde vore ønsker omkring funktionalitet, plads og ikke mindst design.

Bordet blev først testet hos 20 medarbejdere, men i dag står der mere end 200 borde i vort Callcenter.

Efterfølgende har vi løbende fået møbler til vores reception, mødelokaler, kantine og chef-kontorer – og alt sammen med samme design tråd og kvalitet, samt altid leveret til den aftalte tid.

 

Vi kan varmt anbefale et samarbejde med Officepilot.

John Stellan / Direktør

www.jysktelemarketing.dk

Advokathuset Viborg

På en arbejdsplads som vores er vi meget afhængige af stabilitet omkring de daglige print og kopi løsninger samt vort EDB systeme. Når der så, helt uundgåeligt, sker nedbrud og driftsstop, er det ekstremt vigtigt at vi har den fornødne hurtige og kompetente tekniske backup. Samarbejdet med Officepilot og IT-Pilot har givet os en stor tryghed omkring dette.

Ole Anders Petersen / Advokathuset Viborg

www.advokathusetviborg.dk

Stiholt A/S

I forbindelse med anskaffelse af 26 nye kopimaskiner, lavede vi et udbud, hvor vi inviterede 7 forskellige kopimaskineleverandører med forskellige produkter til præsentation af produkter, løsningsmodel og priser. Heriblandt var Officepilot. 3 leverandører blev valgt ud til en runde 2, som blandt andet indeholdt en fysisk fremvisning af de tilbudte produkter. Efter fremvisning stod det klart, at Canon efter vores overbevisning havde det bedste produkt set i forhold til prisen, hvorefter vi indgik en aftale med Officepilot. Officepilot har igennem hele anskaffelsesprocessen givet en god og professionel rådgivning og sparring i forbindelse med valg af produkter og vi ser nu frem til det fremtidige samarbejde.

Michael Gadekær – økonomidirektør - Automobilfirmaet Im. Stiholt A/S

https://www.scania.com/dk/da/stiholt.html

Find os på:

furniturepilot

Officepilot Danmark

Tlf. 42 90 91 90
info@officepilot.dk

Officepilot - Viborg
Toldboden 3, 1 sal
8800 Viborg
Tlf. 51 80 99 20

Officepilot - Aalborg
Kjellerupgade 20D
9000 Aalborg
Tlf. 29 21 87 50