referencer

ABC PRINT

Grafisk Print

Officepilot har gennem hele forløbet ved køb af vores Canon C800, været en stor hjælp og inspirator for vores virksomhed. Har der været brug for at tage hånd om et problem, fra første præsentation af Canon C800 til den blev installeret har Officepilot bestemt været en leverandør, som har reageret hurtigt og løst problemerne til vores fulde tilfredsstillelse.

Officepilot kan kun anbefales til alle som vil have en professionel behandling.

Direktør Christian Sønderby

JYSK TELEMARKETING

Møbler

I forbindelse med nye arbejdsborde til vore Callcenter kontaktede vi Office Pilot.

Inden for få uger havde Officepilot fået fremstillet et helt nyt bord hos møbelproducenten RUMAS. Dette bord imødekom til fulde vore ønsker omkring funktionalitet, plads og ikke mindst design.

Bordet blev først testet hos 20 medarbejdere, men i dag står der mere end 200 borde i vort Callcenter.

Efterfølgende har vi løbende fået møbler til vores reception, mødelokaler, kantine og chef-kontorer – og alt sammen med samme design tråd og kvalitet, samt altid leveret til den aftalte tid.

Vi kan varmt anbefale et samarbejde med Officepilot.

John Stellan / Direktør

STIHOLT

Kontorprint

I forbindelse med anskaffelse af 26 nye kopimaskiner, lavede vi et udbud, hvor vi inviterede 7 forskellige kopimaskineleverandører med forskellige produkter til præsentation af produkter, løsningsmodel og priser. Heriblandt var Officepilot. 3 leverandører blev valgt ud til en runde 2, som blandt andet indeholdt en fysisk fremvisning af de tilbudte produkter. Efter fremvisning stod det klart, at Canon efter vores overbevisning havde det bedste produkt set i forhold til prisen, hvorefter vi indgik en aftale med Officepilot. Officepilot har igennem hele anskaffelsesprocessen givet en god og professionel rådgivning og sparring i forbindelse med valg af produkter og vi ser nu frem til det fremtidige samarbejde.

Michael Gadekær – økonomidirektør – Automobilfirmaet Im. Stiholt A/S